//om os//

Street Station er et kunststudie for kunstnere i Aalborg under 25 år.

Hvem?
Vi er et fællesskab af unge kunstnere, som alle brænder for forskellige genrer indenfor kunst og design. Vi er en del af UngAalborg og deler hus med Blok X i Karolinelund.
Vi vægter fællesskabet højt, og her er der plads til alle.

Hvad?
For os kunstnere på Street Station, har Street været et virkelig fedt sted at starte, med at komme ud med sin kunst. Mange af os havde ikke prøvet at udstille, før vi startede på Street, og derfor har det at være kunstner på Street, bragt mange gode muligheder med sig. Vi får løbende tilbud om forskellige jobs, både igennem UngAalborg, men også igennem virksomheder og privatpersoner, der kontakter os, fordi de er interesserede i samarbejde, undervisning, dekoration af vægge, udstillinger mm. 

Hvor?
Vi er placeret midt i Karolinelund i den gamle hovedbygning. 

Hvordan?
Street Station er en gren af UngAalborg, og er ét af UngAalborgs mange tilbud til unge. Derfor er Street Station også gratis at være en del af. Til daglig er det vores kunstneres ansvar at sørge for, at studiet fungerer som det skal. Når man er kunstner på Street Station, kan studiet benyttes 24/7, 365 dage om året. Derfor mødes vi altid på Street Station til hygge og arbejde. 

Hvornår?
Street Station startede i 2014 og var på det tidspunkt placeret ved Østhavnen i Aalborg. I 2017 flyttede Street Station til nye lokaler på Østerbro, ved siden af Aalborg Hovedbibliotek. Efter et par gode år på Østerbro, flyttede vi sammen med ungdoms kulturhuset Blok X i Karolinelund.