//kunstnere//

Vi er omkring 14 faste kunstnere på Street Station, som hver dag arbejder i studiet, enten fuldtid eller deltid.

Vi har alle hver vores bord, hvor vi har et tilhørende staffeli, og plads til billeder omkring os. Vi har også mulighed for at opbevarer alle vores materialer i studiet, og har et fælles depot, med plads til de værker,  som ikke behøver at stå fremme i studiet.

Vi har alle hver vores faste opgaver og ansvar for studiet. Det er f.eks. opgaver som rengøring, indretning og SoMe, som bliver uddelegeret imellem os. Det betyder også at vi alle sammen er med til at sørge for, at studiet ser ordentligt ud og at tingene fungerer som de skal.  Derfor bliver studiet hurtigt et #2 hjem for os kunstnere 😀

Du kan læse mere om hver enkelt af os, i hvert vores afsnit under “kunstnere”.

 • Sarah Myrup

  Til mit kunst bruger jeg ofte en blanding af akvarel og farveblyanter,men jeg er godt i gang med at eksperimentere med oliemaling. Jeg vil beskrive min kunst som semi-realistisk, et sted mellem realisme ogtegneserie stil, og mine motiver er ofte mennesker. Mennesker som ikkeer helt almindelige eller gør noget fjollet som at række tunge, skelepå …


 • Mikkel Ochwat

  Selv ville jeg klassificere min kunst som abstrakt og intuitiv. Processen fra start til slut er stadig ikke fastlagt men, resultatet er som det skal være. Der er meget der skal læres endnu og så må vi se hvad det bliver til.


 • Johanna Rask

  For mig er det at lave kunst et sted, hvor jeg kan udtrykke mig selv gennem min kunst og et sted, hvor jeg kan lukke af og bare fokusere, på det kunst jeg laver. Det er et slags frirum, hvor jeg – som sagt – kan fokusere og koncentrere mig fuldt ud på min kunst. …


 • Liva Brixen

  Kunsten har altid været et tilflugtssted for mig. Et sted hvor jeg kan udtrykke mig frit og hvor der er højt til loftet. Jeg bruger min kunst til at udtrykke mine følelser og mine værker har som oftest et abstrakt budskab. Af medier foretrækker jeg blyant, oliemaling, spraymaling og akryl, men afprøver gerne andre medier. …


 • Tanja Rønn

  Mit navn er Tanja, og jeg er 20 år gammel. Jeg kan godt lide at eksperimentere med min kunst, men jeg tegner primært, mest med farveblyanter og tuscher. Jeg er meget inspireret af symmetri, og det at slippe sine tanker løs. Mit kunstneriske univers er meget farverigt, hvilket afspejler sig i mig som person. Jeg …


 • Signe Kirkelund

  Siden jeg var lille, har kunst altid inspireret mig til selv at finde blyanten frem. Min interesse for detkreative kom i starten til udtryk gennem tegninger med blyant og viskelæder som eneste redskab.Senere hen udviklede det sig til at male med akryl på lærred, hvilket er det, jeg primært arbejdermed på nuværende tidspunkt. Mine værker …


 • Noelle Nygaard


 • Michelle Fisker

  Kunsten er mit absolutte frirum. Derfor er min kunsteriske proces meget intuitiv. Det gælder særligt mine personlige værker, hvor der aldrig er noget udtænkt på forhånd, men også for bestillingsopgaver, hvor processen blot drages i en mere bestemt retning. Min kunsteriske stil er mere abstrakt og typisk figurativ. Mine værker opleves og fortolkes derfor alt …


 • Julia Bednarska

  Jeg hedder Julia, jeg er 20 år gammel og bor i Aalborg. Til hverdag er jeg tatovør lærling i V2ink studio. Jeg har været en del af Street station siden februar 2020. Primært maler jeg med akryl på lærred, men jeg elsker at prøve nye ting og udfordre mig selv! Jeg har ikke én stil …


 • Freyja Cornelius


 • Alexander Wiinrank


 • Sebastian Oscar Jensen


 • Line Bersang

  Jeg hedder Line og mit kunstnernavn er BERSANG. Bersang betyder noget særligt for mig. Det er min mormors “pigenavn” og nu også mit mellemnavn. Min mormor har altid betydet meget for mig. Hun har med sin evige omsorg altid opfordret mig til være mig selv og finde roen i dette. Jeg har altid været meget …


 • Axel Matwara


 • Xenia Anderson

  Xenia Anderson

  Navn: Xenia Anderson Profession: Kunstner og studerende Kontaktinformation: Facebook: xenibeniaInstagram: xeniaanderson Xenia om sin kunst: “Jeg maler primært oliemalings portrætter i realisme, med et abstrakt twist. Desuden leger jeg lidt med foto og videokunst.”