Sebastian Oscar jensen

Jeg maler meget inden for science fiction og fantasy, mine medier er olie og akvarell maling, men eksperter meget med forskellige maleteknikker, for at få det rigtig resultat ud af maleriet. Desuden skriver jeg også en historie til hvert af mine billeder, så man kommer rigtig ind i det univers, jeg gerne ville vise. Ud over at lave malerier, illustrer jeg engang imellem også en tegneserie side eller to. Jeg er tilknyttet atelier Street Station i Aalborg, hvor jeg deler studie sammen med andre dygtige kunstner. Om mit kunst: Mit kunst er over i science fiction og fantasy universet, det er meget dynamiske og dramatiske scener der forgår på malerierne, mange af dem fortæller også hver især deres egn historier, specielt er der en serie af billeder jeg arbejder meget på der har titlen “The Humans” som forgår med forskellige mennesker og menneskeaber i foreskellige universer og dimensioner