Stine


Navn: Stine Wiggers

Alder: 19 år

Profession: akrylmaler

Hjemby/nuværende by: Manna, Brønderslev

Kontaktinformation:

Jeg er en autodidakt kunstner, der finder inspiration i min hverdag til forskellige motiver og følelser i mine værker. Motivet ses ofte som et menneske med en masse følelser, der giver et dybt maleri.

I maleriet nyder jeg at lege med farver og se

hvilke effekter de har på stemningen i værket. Mine motiver kan beskrives som alvorlige, drømmende og til tider melankolske, men ved brug af farver opvejer jeg dette til en lettere stemning, hvilket kan gøre at maleriet både kan ses som dystert, men også farverigt og glad.

Ofte kommer tilskuerens humør an på hvordan man opfanger maleriet. Derudover bliver jeg tit genkendt på mine realistiske og drømmende øjne, jeg kan male.

Mine malerier er malet med akryl. Jeg vil beskrive min kunstart og stil som detaljeret surrealisme samt realisme. Her vælger jeg tit mennesket som centrum og dertil en surrealistisk baggrund. For tiden eksperimenterer jeg meget med min stilart og maler derfor i lidt fors

kellige stilarter, for at finde min stilart. Jeg leger meget med mennesket, følelser og stærke farver.

Jeg har malet i 5 år og drømmer om at kunne leve af min kunst en dag. For at opnå denne drøm har jeg lagt flere timer fordybelse med maling ind i min sædvanlige uge. Derudover har jeg tilmeldt mig til Kunsthøjskolen i Holbæk, hvor jeg fra august til december 2018 skal udforske kunstens verden endnu mere. Senere i livet vil jeg søge ind på Kunst Akademiet enten i Aarhus eller København.

CV:

  • Galleri DetViVil, Børglum – 2014.
  • Galleri Birkegaarden, Stenum – 2016.
  • Novemberkunst, Ingstrup – 2016.
  • Hotel Kirkedal udstilling, Lønstrup – 2017.
  • Galleri Inuit, Aalborg – 2017.
  • Kunst i Stenum, Tolstrup-Stenum – 2018.

#drømmende #farverig #dybde #fortælling #mennesker #akryl #følelse #surrealisme #realisme