Stella


Navn:Stella            

 Alder: 18

 Profession: Digital kunst (Primært)

 Hjemby/nuværende by: Aabybro

 Kontaktinformation:

 Som allerede nævnt, er min navn Stella og jeg er 18 år gammel. Jeg har altid været vild med at tegne, og det har jeg gjort lige siden jeg var 3 år gammel. Godt nok, er der blevet brugt sindssygt meget papir og mange papirsblokke på hobbyen, men det har trods alt været det værd. Selv har jeg været meget på egen hånd i forhold til at kunne forbedre mig, hvor jeg har taget inspiration fra både tegneserier, tegnefilm, og især videospil. Jeg har altid haft mange forskellige interesser, men ingen af dem har været med mig helt fra starten, på samme måde, som kunst har. Dog er tegne ikke noget jeg kan sidde med flere dage i streg, men jeg har indset, at gør jeg det en gang i mellem, så får jeg kun det bedste ud af det. Kunst er ikke noget, som man bare kan tvinge ud af sig selv. I fritiden går jeg på et teknisk gymnasium, med en studieretning der lidt fører mig over til de ting, som jeg vil komme mere i dybden med i fremtiden. For eksempel arbejder jeg for det meste med digital kunst og derfor kunne det være spændende, at arbejde med noget grafisk eller kunne få muligheden for at lave konceptdesign til spil, så det rammer ikke helt ved siden af.

Jeg har faktisk ikke haft så meget erfaring inden for kunst, udover at jeg har set videoer på YouTube og selv lavet lidt research og eksperimenteret med forskellige ting det meste af mit liv, så Street Station kan man sige, er det første stadie for mig og jeg er 100% sikker på at jeg vil kunne få noget ud af, at være en af deres kunstnere.

Min tegnestil kan man sige er en blanding af semirealisme, der hælder meget ovre i anime-stilen. Jeg kan såmænd også tegne i en animeagtig stil, hvilket er det, som jeg faktisk begyndte med at tegne. Derefter har jeg prøvet på at udvikle denne anime-stil til noget mere semirealistisk, som jeg faktisk stadig døjer lidt med. Jeg har selvfølgelig også mine svagheder og det er uden tvivl realisme, generelt at tegne maskuline figurer og hænder, så det er blandt andet nogle af de ting, som jeg har tænkt mig at forbedre.

 De metoder, som jeg bruger varierer. Jeg har en meget dårlig vane med, at jeg ikke overholder de overordnede ’reglerne’ med at først lave en skitse, line-art og fylde farver ind. Det kan enten gå for hurtigt med at farvelægge og så mangler jeg lige at tegne hånden færdig, men det er bare sådan jeg arbejder bedst, selvom jeg er klar over, at det ville være tusind gange nemmere for mig at bruge de regler. Men der burde ikke være nogle faste regler indenfor kunst. Så længe ens metode er overskuelig og man selv er tilfreds med sit stykke arbejde, så skal nogle populære regler og metoder ikke lade dig stoppe.