Sebastian


Navn: Sebastian Klitgaard Vela

Alder: 21

Profession: Illustrator, aspirerende koncept kunstner

Hjemby/nuværende by: Aalborg

Kontaktinformation:

  • naitsabes.alev@gmail.com

Jeg ser ikke rigtig mig selv som kunstner, mest som illustrator og aspirerende kunstner. Udover mit arbejde, bruger jeg det meste af min tid på at blive bedre til at tegne og udvikle mine teknikker. En sjælden gang imellem laver jeg en personlig tegning, uden det formål at blive bedre og udvikle mig.

Lige for tiden er mit mål at bygge et kunstner-netværk op og at møde andre mennesker med samme ambitioner. Længere ud i fremtiden, drømmer jeg om at arbejde på en stor film og bygge et univers op, som andre kan blive inspireret af.

Jeg er meget struktureret og ren i sindet, og det giver mig energien, til at kunne arbejde og forbedre mig hele tiden, uanset hvad. Jeg er ikke afhængig er motivation, inspiration, humør, tid eller andet lignende. Jeg har bare mine tegne opgaver  i hovedet, så derfor er det dét arbejde, som bliver udført.

Jeg startede med at tegne i 2013,  fordi jeg drømte om at blive arkitekt eller noget lignende. Over tid fik jeg større interesse i at skabe karakterer og universer, og langsomt gik det op for mig, at  koncept kunstner var en titel, der passede mig bedre.

Da jeg primært tegner digitalt, synes jeg selv at mine tegninger kan blive lidt syntetiske at se på, og derfor eksperimenterer jeg  hele tiden, så det jeg laver har en tendens til at ændre, så det aldrig bliver for kedeligt.

Her for tiden leger jeg lidt med et mere råt ”finish” og holder tingene lidt løst og rodet. Jeg tegner tit bare ansigter, da det går relativt hurtigt. Det er lidt svært at beskrive hvad det er jeg laver. Det bedste man kan gøre er at se det selv.

I forhold til det arbejde jeg laver, er der meget freelance illustrator arbejde. Det kan være alt fra bog illustrationer til album Covers og  portrætter til personligt brug, eller bare lidt grafisk til print.

#Digital illustration #traditionel skitsering #teknisk tegning #karakter design