Nina


Navn: Nina Rose

Alder: 20 år

Profession: Tegner og maler

Nuværende by: Aalborg

Kontaktinformation

Jeg er selvlært kunstner og har tegnet altid. Over de seneste par år har jeg mest eksperimenteret med fineliners, akvarel og blæk (men forsøger mig også med spray fra tid til anden).

Jeg kan godt lide at lege med kunsten og se hvad jeg kan skabe, derfor kan jeg tegne mange forskellige ting i forskellige stilarter. Siden jeg startede på Street Station har jeg dog fundet nogle rammer jeg godt kan lide at tegne indenfor, så nu kan man godt sige at jeg har en lidt surrealistisk tattoo

agtig stil.

Jeg lægger meget fokus på processen, der for mig er en slags terapi, fordi det er så afslappende for mig at tegne. Udover processen, lægger jeg også mit fokus i udtrykket jeg giver min tegning. Jeg lader gerne underbevidstheden tage over, og se hvor det fører mig hen.

Jeg drømmer om at blive kunstner i mange fag, da jeg også gør mig i både sang, teater og skrivning, men jeg vil for evigt altid have kunst i mit liv, som en stor del af mig. Jeg vil gerne blive ved med at lære og blive bedre, og ønsker gerne at få min kunst mere ud i verden, både på lærred og papir, men også på genstande og tøj.

Jeg har undervist i street art på GAME Street Mekka under GIRLS JAM, hvilket var første gang jeg selv underviste, men bestemt ikke sidste.

 CV:

  • Ranum Efterskole 13/14 – Design linje i trejde periode af skoleåret
  • Tegneundervisning af Bent Hammerum Holm over efteråret og vinteren 2017
  • Billedkunst C niveau VUC 2016/2017
  •  ”Reality Check” Street Station 2016
  • ”YOUniverse” Street Station 2017

#Oneliners #Ink #surreal #fantasi #doodle #2D #tattoo #eksperimenterende #minimalistic #puns