Mia


Navn: Mia Natalie Astrup

Alder: 17 år

Profession: digitalkunstner, gouachemaler, akrylmaler

Hjemby/nuværende by: Vester Hassing/Løgstør

Kontaktinformation:

Jeg vil kalde mig selv en autodidaktisk kunstner, med meget fokus på digitalt værk. Jeg finder inspiration i mennesker og kultur samt musik, da det er det som holder mig kørende i hverdagen.

Mine motiver er for det meste mennesker eller æstetiske ting. Min stiler meget præget af østasiatisk kultur og mode, som tit kan se semirealistisk ud.

Jeg er stadig grøn hvad angår kunst, og er først begyndt på at ville springe ud i større projekter siden jeg har startet i street station.

Jeg har tegnet siden jeg var lille, men begyndte at være seriøs omkring det i 7.-8.klasse. Nu vil jeg gerne folde mig mere ud og tage i lære af andre kunstnere så jeg kan udvikle mig og min stil endnu mere.

CV:

Da jeg ikke har været i kunstverdenen særlig længe er der ikke mange relevante ting at nævne i erfaringer, udover at jeg i 2014 var med til at illustrere børnebøger på Brønderslev forfatterskole samt modtog undervisning. Jeg var også en del af en 1 uges kursus i Tranum i 2016 som underviste i at bryde ud af de små papirer og op på store lærreder, det sluttede også med en fernisering.

#digitalt #mode #editorial #æstetisk #mørkt #surrealisme #kultur #følelse #skitse #messy