Mathias


Navn: Mathias Thykjær Sørensen
Alder: 21
Profession: Tegner
MalerHjemby/nuværende by: 9400 Nørresundby

Kontaktinformation:

  • Mobil: 23112657
  • Mail: MathiasTSArt@gmail.com
  • Instagram: mts_artwork
  • Facebook: @MTSArtworks

Lige siden jeg var helt lille har kreativitet fyldt meget i mit liv. Som barn tegnede jeg hver dag og med årene blev jeg mere seriøs med min kunst. Jeg ville gerne udvikle mig kreativt ved at finde en stil, som jeg ville føle mig sikker at udtrykke mig i. Jeg prøvede mange forskellige former for kunst, lige fra maling, skulptur, fedtsten og støbning, dog vendte jeg altid tilbage til papir og blyant. Jeg begyndte at eksperimentere med at tegne med fineliners og over tid er dette nu blevet min primære måde at lave kunst på.

Min stil varierer meget mellem at tegne dystre billeder, f.eks. illustrationer af nordeuropæiske folketro væsner som krikeGrim, Bækhesten, Natte ravnen og mange andre, men jeg kan også godt finde på at tegne mere abstrakte billeder uden noget specifikt motiv. Jeg tegner også en del billeder digi

talt i photoshop, ofte af forskellige spilkarakterer. Jeg er stadig meget ny i kunstnerverdenen, men har dog været så heldig at have fået lov til at udstille et par gange. Min første kunstudstilling var i skive, ved ”Kunst for Alle”som blev afholdt i januar 2019, samt har jeg udstillet ved Råt & Godt i Aalborg tilbage i april. Jeg håber på at jeg en dag kan komme til at leve af min kunst, og ser frem til at udvikle mig mere og forbedre mit kunsthåndværk.

CV:

2019: Udstillet ved Kunst For Alle i Skive

2019: Udstillet ved Råt & Godt i Alborg

#dark #abstrakt #dyster #tankevækkende #kreativt #clean #weird