Anne


Navn: Anne Prehn
Alder: 23
Profession: Tegner/maler
Hjemby/nuværende by: Aalborg

Kontaktinformation: 

Mobil: 41601495
Email: anneskousen@live.dk
Instagram: anneskousen

Mit navn er Anne Prehn, jeg er 23 år, og jeg bor i Aalborg. Så længe jeg kan huske, har jeg haft en blyant og en malerpensel i hånden, hvor jeg finder mit frirum og fordybelse i kunsten. Jeg har en meget perfektionistisk tilgang til kunsten, hvor

Jeg eksperimenterer med forskellige teknikker og opsøger ny viden og erfaring, for at finde frem til en personlig og unik ”streg”. Jeg drømmer om at lave kunst, der kan inspirere og sætte tankerne i gang hos beskueren. Dette er min primære drivkraft, sammen med den ro det giver mig at slå tankerne løs. 

Jeg udvikler mig meget iblandt de mennesker, jeg møder, og de rejser jeg tager på – både de fysiske rejser, men også de personlige, indadvendte rejser. 

Jeg er inspireret af avantgardekunsten, og der skal helst være lidt mystik og skævhed i de motiver, jeg laver. ”Øjet” er et særlig kendetegn i mine værker og har for mig en symbolsk betydning. 

Jeg er glad for at være en del af Street Station og ser frem til endnu mere kunstnerisk udfordring/udvikling, samt at lære af de andre unge i atelieret og af de kommende workshops.  

CV :

Udstilling, Musikkens Hus, 2019

#skygger #motiver #blyant #tusch #copicmarkers #detaljer #sort/hvidt #kontraster #fortælling