Akvarel, skitsering & skrift

Beskrivelse af workshop

På dette hold bliver du undervist i, hvordan du bedst muligt kan udtrykke dig selv i gennem visuel fortælling. Holdet er for alle, der har noget på hjerte, alle der tør bruge farver og former til at fortælle deres egne tanker og historier.

  • Holdet kører hver torsdag fra 16.00-19.00, fra startdato og to måneder frem.
  • Et nyt hold bliver oprettet når der er nok tilmeldte (10 elever).
  • Find tilmelding nederst på siden.

På holdet ønsker vi, at du når til den overbevisning, at kunst og i det hele taget det at tegne og male, ikke nødvendigvis er et talent, men også kan være en indøvet evne. En evne man kan træne sig til, og en evne man aldrig ville blive træt af besidde.

Du bliver undervist i at male med et af de nemmere mediums i kunstverdenen, nemlig akvarelmaling. Du vil også lære at kombinere undervisningen i akvarel med skitsering og derved give form til fantasien.

Du kan også blive undervist i kalligrafiens seje betydning i nutidens kunst, og hvordan det er muligt at kombinere dette,  med dine andre kreative udtryk. ALLE er velkomne på dette hold, og vi vil stræbe os efter at undervise alle til deres fulde potentiale med de værktøjer, vi har til rådighed, samt masser af godt humør.  

Tilmeld dig via dette link

http://tilmelding.ungaalborg.dk

  1. Tryk på “Søg og tilmeld”
  2. Søg derefter på 0504  i søgefeltet – dette er holdnummeret.
  3. Tilmeld dig workshoppen nemmest via UNI login. Alternativt Tabulex login.
    (Hvis du ikke går i skole og derfor ikke har hverken UNI eller Tabulex login, opretter du blot et Tabulex login og tilmelder dig via dette. Dvs. at alle unge er velkomne på vores workshop – også unge der ikke er under uddannelse i Aalborg Kommune.)

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os:
Ida Bjerg
ida-bjerg@hotmail.com